Prehrana

Področje prehrane predstavlja elementarni sektor v delovanju človeštva. Skupaj s svojimi partnerji želimo ponuditi informacije in dognanja o razvoju embalaže, načinu pakiranja ter manipulaciji izdelkov do končnega potrošnika.

Glavni poudarek dajemo pakiranju praškastih izdelkov in kave, pakiranju prigrizkov, pakiranju mlečnih in mesnih proizvodov, testa, slaščic , zmrznjeni pakirani prehrani, polnjenju tekočin in pastoznih medijev ter varjenju varnostnih zapork in zapiranju izdelkov.

Nudimo vam svetovanje pri izbiri ustreznih materialov in dobave fleksibilne embalaže in vrečk , potiskane v različnih tehnologijah tiska : digitalni tisk, flekso tisk in globoki tisk.

Farmacija

Sodelovanje z največjimi podjetji v regiji in galenskimi laboratoriji nam omogoča utrjevanje novih smernic razvoja, nove pristope in tehnične zahteve na področju pakiranja. S svojimi partnerji zagotavljamo najvišjo zahtevano stopnjo delovanja tudi po GMP standardih.

Prav tako nam zahteve, postavljene na področju farmacije, pomenijo referenco tudi v ostalih sektorjih. Ker uspemo uspešno sodelovati s partnerji na področju farmacije, uspemo uspeh in znanje deliti tudi z ostalimi.

Embalaža je namenjena pakiranju praškastih in tekočih proizvodov, strojna oprema pa za pakiranje tekočih medijev.

Kozmetika

Posebno pozornost posvečamo razvoju ustrezne opreme za optimalno delovanje sistemov za doziranje, dodajanje zamaškov, zapiranje in varjenje varnostnih tesnil. Varnostna tesnila varujejo izdelke pred kontaminacija ter nudijo dodatno zaščito pri sami prodaji, hkrati pa ponujajo možnost dodatni marketinški predstavitvi izdelkov.

Možnost dobave tako polavtomatskih strojev za izdelavo manjših količin, kakor tudi popolnoma avtomatiziranih linij za avtomatizacijo celotnega procesa proizvodnje.

Kemija

Delujemo predvsem na področju svetovanja pri izbiri in dobavi ustrezne embalaže in strojne opreme ter hkrati svetovanje tudi na področju izbire opreme in embalaže za polnjenje pesticidov ali herbicidov, tekočin, itd. v doze. Varnostna tesnila nudijo dodatno zaščito izdelkom, kateri so lahko pakirani v različne embalaže.

© 2021 PackPlanet International d.o.o. | Grafična zasnova in izvedba: Futurion