Poiščemo individualne rešitve za vse vaše zahteve. Ponujamo vam široko paleto naprav – od ročnih in polavtomatskih tesnilnih naprav do popolnoma samodejnih sistemov za polnjenje, tesnjenje in zapiranje, ki vam nudijo uporabniku prijazno strukturo in enostavno upravljanje.

Ročni tesnilni stroji

Ročni tesnilni stroji vam nudijo stroškovno učinkovit začetek tehnologije tesnjenja za širok spekter uporabe. Ročne naprave, primerne predvsem za zapiranje plastičnih posod, omogočajo tesnjenje do 500 kosov na uro.

  • Polymat HD III – Polymat HD III je posebej zasnovan za zapiranje posod za velike količine in vmesnih zabojnikov za razsuti tovor (IBC).
  • Polynette III – Vhodna in laboratorijska naprava za plastične posode vseh vrst.
  • PolySeal Mano – Naprava za učinkovito zapiranje majhnih serij.

Tesnilne naprave so na voljo  tudi kot vgrajene naprave za obstoječe proizvodne linije. Za tesnjenje posebej zahtevnih posod, npr. iz kovine ali keramike, ponujamo opremo s kontaktno indukcijo.

Pol avtomatski tesnilni stroji

Ponujajo zanesljivo in uporabniku prijazno tesnjenje plastičnih in steklenih posod z zmogljivostjo približno 600 – 700 kosov na uro. Medtem ko je treba posode še vedno ročno namestiti na napravo, tesnjenje poteka samodejno. Parametre tesnjenja (tlak, temperaturo in čas tesnjenja) je mogoče priročno programirati na digitalnem krmilniku, kar zagotavlja optimalno zanesljivost postopka.

  • PolyCos PN III – je zasnovan za zapiranje kozmetičnih izdelkov in zanesljivo zapira plastične in steklene kozarce.
  • PolySeal Vario PN – Pnevmatska visokozmogljiva tesnilna naprava s posebej visokim kontaktnim tlakom, ki je idealna za tesnjenje steklenih posod. Poleg tega je primeren tudi za zapiranje plastičnih posod in ga je mogoče modularno razširiti na PolySeal Vario Twin.
  • PolySeal Vario Twin – ponuja maksimalno udobje: tesnjenje se izvede ne samo samodejno, ampak se tesnila nanesejo tudi samodejno in natančno.

Avtomatski tesnilni stroji

Od čistega tesnjenja do popolne rešitve s polnjenjem, tesnjenjem in zapiranjem – ponujamo vam visoko zmogljive sisteme za avtomatizacijo vaših postopkov pakiranja.

  • BaCo1800 – Naš najbolje prodajani med popolnoma avtomatskimi tesnilnimi sistemi zatesni plastične, kovinske in steklene posode z zmogljivostjo do 30 kosov na minuto.
  • BaCo2400 – Sestavite svojo napravo po meri! Z BaCo2400 lahko kombinirate funkcije polnjenja, tesnjenja in vijačenja po vaših željah. Stroj doseže zmogljivost tesnjenja do 40 kosov na minuto.
  • BaCo2500 Variospeed – Ta naprava je prepričljiva! BaCo2500 polni in tesni plastične, kovinske ali steklene posode. Kapaciteto stroja lahko prosto izberete med tremi različicami zmogljivosti: 2500 kosov na uro, 3000 kosov na uro ali 3500 kosov na uro.
  • BaCo3600 – Hitra rešitev za vašo pakirno linijo. Polnjenje, tesnjenje in privijanje v enem sistemu z zmogljivostjo do 60 kosov na minuto.

© 2021 PackPlanet International d.o.o. | Grafična zasnova in izvedba: Futurion